Masterplan Binnenstad Oudewater

Online informatieavond SchetsOntwerp herinrichting Markt e.o.

Martine van Dijk 28-06-2021 29 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-07-2021 om 19:30

Einde

07-07-2021 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens de online informatieavond wordt er uitleg en toelichting gegeven over het SchetsOntwerp. U ontvangt deze avond ook informatie over hoe u vanaf 9 juli 2021 kunt reageren op het SchetsOntwerp.

Reageren op het SchetsOntwerp kan tot en met 1 augustus via de website.  

De informatieavond vindt plaats via Microsoft TEams (online).

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond kan via de website

Lukt het u niet om u aan te melden via de website, dan kunt u bellen naar het algemene nummer: 14 0348 en vragen naar de Omgevingsmanager Lorrain Hoekmeijer. 

U krijgt op de dag zelf (7 juli, uiterlijk om 16:00 uur) een link waarmee u de informatieavond kunt volgen. Aanmelden voor de informatieavond is mogelijk tot en met 6 juli 2021.

Vragen?

Als u voorafgaand aan de online informatieavond een vraag heeft, dan stelt u deze via de website door te klikken op “Stel uw vraag” op de website.

Mocht u tijdens de informatieavond een vraag hebben, stel deze dan door een e-mail te sturen naar: masterplan@oudewater.nl. Het kan zijn dat wij tijdens de informatieavond niet alle vragen kunnen beantwoorden. We doen ons best zo veel mogelijk vragen te beantwoorden tijdens de informatieavond. Het kan zijn dat niet alle vragen beantwoord kunnen worden. Uiterlijk in september wordt de reactienota op de website geplaatst.  

0  reacties

Cookie-instellingen