Terugblik informatieavond parkeerbeleid Oudewater 8 maart 2021

Martine van Dijk 18-03-2021
431 keer bekeken

Vanuit de werkgroep is een advies gemaakt wat door de gemeenteraad op 4 februari 2021 is vastgesteld. Op maandagavond 8 maart 2021 was de online informatieavond over het parkeerbeleid in Oudewater.

Tijdens de informatieavond werden inwoners, ondernemers en andere gebruikers ge├»nformeerd over het advies van de werkgroep en de verdere stappen.

Ook werden er een aantal vragen beantwoord die door verschillende deelnemers aan de informatieavond waren gesteld.

Indienen van vragen, zienswijze en reacties tot 10 maart a.s.

De gemeente ontvangt na aanleiding van het collegebesluit van 4 februari 2021 vragen, zienswijze en reacties uit de omgeving. U kunt uw vraag, zienswijze of reactie indienen via parkeerbeleid@oudewater.nl.

Vragen, zienswijze en reacties die voor 10 maart a.s. zijn ingediend, worden meegenomen in een reactienota. De reactienota is onderdeel van de stukken die in de gemeenteraad wordt besproken. De reactienota wordt ook online gepubliceerd, zodat iedereen deze in kan zien. Waarschijnlijk wordt de reactienota eind maart of in april a.s. gepubliceerd.

Verslag en presentatie teruglezen

Het verslag van de bijeenkomst en de presentatie kunt u hier downloaden. Meer informatie over het parkeerbeleid vindt u op de projectenpagina van het parkeerbeleid Oudewater. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen