Online informatieavond SchetsOntwerp herinrichting Markt e.o.

Martine van Dijk 28-06-2021
750 keer bekeken

Op woensdagavond 7 juli a.s. organiseert de gemeente een online informatieavond over het SchetsOntwerp van de Markt en omgeving.

Tijdens de online informatieavond wordt er uitleg en toelichting gegeven over het SchetsOntwerp. U ontvangt deze avond ook informatie over hoe u vanaf 9 juli 2021 kunt reageren op het SchetsOntwerp.

Vragen

Als u voorafgaand aan de online informatieavond een vraag heeft, dan stelt u deze via de website door te klikken op “Stel uw vraag” op de website.

Mocht u tijdens de informatieavond een vraag hebben, stel deze dan door een e-mail te sturen naar: masterplan@oudewater.nl. We doen ons best zo veel mogelijk vragen te beantwoorden tijdens de informatieavond. Het kan zijn dat wij tijdens de informatieavond niet alle vragen kunnen beantwoorden. Uiterlijk in september wordt de reactienota op de website geplaatst.  

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond kan via de website

Lukt het u niet om u aan te melden via de website, dan kunt u bellen naar het algemene nummer: 14 0348 en vragen naar de Omgevingsmanager Lorrain Hoekmeijer. 

U krijgt op de dag zelf (7 juli, uiterlijk om 16.00 uur) een link waarmee u de informatieavond kunt volgen. Aanmelden voor de informatieavond is mogelijk tot en met 6 juli 2021.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen