Herinrichting Markt en omgeving Oudewater in Forum Ruimte op 17 februari

Lorrain Hoekmeijer 03-02-2022
587 keer bekeken

Op donderdag 17 februari 2022 wordt de herinrichting Markt en omgeving Oudewater besproken in Forum Ruimte van de gemeenteraad. Deze vergadering is hét inspraakmoment voor inwoners en andere belanghebbenden.

Als het Forum het voorstel goedkeurt, wordt het op dinsdag 22 februari gepresenteerd als bespreekstuk aan de gemeenteraad. Tijdens de informatieavonden op 7 juli en 2 november 2021 konden inwoners en ondernemers input leveren. Deze input wordt uiteindelijk verwerkt in het Definitief Ontwerp.

Als het voorstel wordt vastgesteld door de gemeenteraad op 22 februari, wordt het Definitief Ontwerp (DO) op een later moment gepresenteerd. Naar verwachting starten de werkzaamheden in het najaar van 2022.

Inspraakmoment inwoners en belanghebbenden

Inwoners of andere belanghebbenden die willen reageren op het voorstel, hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor het Forum Ruimte. U kunt meespreken tijdens de forumvergadering. Aanmelden kan voor 12.00 uur op de dag van de vergadering (17 februari a.s.) bij de griffie via: griffie@oudewater.nl

 

In tegenstelling tot eerder bericht, is het Forum Ruimte verplaatst naar 17 februari in plaats van 15 februari. Door een groot aanbod aan onderwerpen is ervoor gekozen het Forum Ruimte te verdelen over twee avonden.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen